Barnskidskola | Ekebyhov

Fyra av Stockholms finaste nerfarter, skiduthyrning och café med fjällkänsla, bara 20 min från Sthlm city.barn_top

Barnskidskola

Välkomna till Ekebyhovsbackens skidskola 2018/19!

Kom och besök Stockholms finaste skidanläggning och ge era barn chansen att utvecklas på snö tillsammans med våra duktiga skidlärare. Vi brinner för skidåkning och gör allt för att ni skall få en härlig skidupplevelse tillsammans med oss! I skidskolan kommer barnen att träffa nya kompisar och ha roligt tillsammans samtidigt som de lär sig åka skidor.

Upplägg och preliminärt schema för vintern 2018/19

Helgskidskola 1: Tre dagar: 13/1, 20/1, 27/1
Helgskidskola 2: Tre dagar: 3/2, 10/2, 17/2
Sportlovsskidskola: Tre dagar: 25/2, 26/2, 27/2
Helgskidskola 3: Tre dagar: 10/3, 17/3, 24/3

 

Boknings bekräftelser skickas ut några dagar innan skidskolan börjar 

        Boka Här        BokningsvillkorKontakta ossFacebook

Olika nivåer och grupper

Barnen grupperas efter färdighet och ålder, vanligtvis i åldrarna

5-7år | 7-9år | 10-12år

Vid bokning väljer ni vilken nivå ni tror att eleven passar bäst på . Vid behov försöker vi justera grupperna  för att alla skall få ut så mycket som möjligt av sina lektioner.

 

Skidkul

Förkunskapskrav: Inga.

I denna grupp är alla nybörjare välkomna! I Skidkul ligger fokus på att skapa ett intresse hos dig som är nybörjare inom skidåkningen! Vi leker och busar med skidorna på! Målet är att lära sig bromsa och stanna samt börja träna på att lära sig att svänga.

Nybörjarlektioner för äldre barn anpassas och grupperas efter vilka åldrar eleverna är då gruppen Skidkul normalt bokas av elever i varierande ålder. Alla nybörjare är välkomna!

Utforskare

Förkunskapskrav: Du ska ha åkt lite innan samt provat att åka knapplift tidigare.

Som Utforskare lär du dig att förbättra din åkning genom att träna på att bromsa, stanna och svänga mer kontrollerat än innan. Förhoppningen är att vi ska utvecklas för att kunna röra oss från barnbacken till att prova på ankarlift och lite större backar.

Äventyrare

Förkunskapskrav: Du ska kunna ta dig ner i de flesta backar och behärska knapplift samt ankarlift.

Äventyrarna är en grupp för elever som har åkt en del skidor innan och vill utveckla och finslipa sin teknik tillsammans med andra skidglada barn. Vi tränar i denna grupp på att genom ett kontrollerat sätt ta sig ner i alla backar i anläggningen samt behärska olika lutning och förhållanden.

 

Pris

Pris: 1495 kr / barn.
I priset ingår liftkort under den period skidskolan pågår så att ni får åka hur mycket ni vill även utöver lektionstiden! Ni som deltar i skidskolan får även -20% rabatt på all skidhyra.

Om man missar någon av sina lektioner går det tyvärr inte att ersätta det genom att hoppa in vid ett senare tillfälle. Skidskolan faktureras er och skall betalas före första lektionstillfället.

BokningsvillkorKontakta ossFacebook